JADRANKA

Hipnoterapet, bionergičar i reiki expert

Zakažite Vaše konsultacije!

Od mladih dana moje misli su bile usmerene kaalternativnom lecenju.Pre 10 godina sam prosla staru Japansku tehniku iscelenja- reiki, tehniku iscelenja dodirom i energijom koju koristim svakodnevno koristeci je na sebi i na drugima. Videvsi kako moje ruke pomazu pri lecenju, kakav je rad sa energijom,spoznaju da smo svi mi samo energetska bica u ovom fiyickom obliku,prosla sam i tehnike rada u bionergiji jer su to sve prirodne tehnike iscelenja bez ikakvih nuspojava.

Radeci na drugima, a pogotovo na sebi, trazeci odgovore na pitanja ko sam, kako d aostvarim moje zelje, da li postoji neko mesto na svetu gde se zivi srecno, kako pomoci sam sebi da bi pomogao i drugima, dosla sam do spoznaje da je UM upravo to mesto, da je ono u nama, da se odavde sve moze, sa njega mozemo izleciti i sebe i davati upute kako da se ostvari sve sto zelimo. Stoga sam i prosla skolu  za hipnoterapeuta kako bih upravo hipnoterapijom ucinila promene koje ocekujemo.

Jadranka Jeličić

SERTIFIKATI I OBUKE

imageedit_2_4043980084

Prilagođeno Vašim Potrebama

Bilo da se radi o tretmanu bioenergijom, reiki tehnikom ili pak hipnoterapijom sve je apsolutno prilagođeno Vašim potrebama.

Kontaktirajte me!

Zakažite Vaš tretman 1 na 1 gde će te dobiti sve potrebne odgovore.

Kontakt

  • + 381 63 125 81 23
  • info@hipnoterapeut.rs

Poseban Poklon!

Iskoristite ovu posebnu ponudu za grupnu seansu u Oktobru mesecu - Sombor i osvojite poklon..

Close Menu